THIS BLOG BELONG TO ME AND MY MAMA..!!

"blogcahayamama.blogspot"

BLOG INI ADALAH BLOG SUKE-SUKI MASAKAN KAMI DAN BLOG JOIN CONTEST..

~~ MOHON KERJASAMA KALIAN SEMUA ~~

SEMUA GAMBAR-GAMBAR DALAM BLOG NI ADALAH HAK MILIK KAMI PERSENDIRIAN..
DO NOT COPYRIGHT!




My Sweetlove Followers

Tuesday, 17 May 2011

blogger cantik VS blogger hudoh!,.


Assalamualaikum,.

Pekabo sume?,.hehe,..arini barulah sy berkesempatan nak jenguk balik blog ni,.huhu,.hidup kat dunia ni takkan pernah abes keje kan?,.semestinye~~

Haa,berbalik pada tajuk,.hot tak?,.agak laa,.ngee~~ so,nak tanye korang,.agak-agak bile mendarat je kat blogger yang cantek dan cun melecun,kau nak folo tak? even entri die takde la banyak sangat input yang menarik,.folo tak? ngee~ soklan cepu cemas,.ekekek..cam gud-gud je kan soklan kau tu?,.haha,.sy bukan hape,just wanna noe your opinion,.suke bace ke suke cuci mate,.hehe,.sebab besenyer blogger yang cantik or perasan cun ni suke tepek gambar selayaknye banyak!,..kadang tu sampai berat nak load disebabkan gambar die yang banyak berpinak-pinak,.huii,.agak-agak la kan,.

Kesian la kat blogger yang kurang cun dan anggun macam sy ni,..tengok,followers pon tak sampai duepuloh,muehehehe,..opss!tu bukan salah kami la,.ekau tu yang malas nak log-in blog,masuk-masuk nak salahkan orang lain lak,.ape kes??,.

Amoihh,marah nampak?,.hehe,..ye,sy ngaku sy ni malas dan tak punye mase yang banyak nak update dan bw bagai kat blog-blog lain,.so,ni lah akibatnye kan,kalau dah namenyer malas update!,.hehe,.


~ aku rase ni entri sampah la,sebab takde input pon dalam ni,.ngan isi lari tajuk,.bhahahaha,.sori la,.sebenarnye taktau nak letak tajuk hape,huhu ~


1 kata-kata hikmat!:

Odah + One = OdahOne said...

odahone blogger tak cantik, xcun & xjugak hodoh...entri pun biasa2 xlh meletup sgt...xsuka tempek gmbr2 sndiri sbb tkut org buat jhat kat kita...skrg ni rmi org jahat...hoho...xpela kita berblogging just 4 fun ek...eh apa ni???

AYUH MATI BUNUH DIRI?