THIS BLOG BELONG TO ME AND MY MAMA..!!

"blogcahayamama.blogspot"

BLOG INI ADALAH BLOG SUKE-SUKI MASAKAN KAMI DAN BLOG JOIN CONTEST..

~~ MOHON KERJASAMA KALIAN SEMUA ~~

SEMUA GAMBAR-GAMBAR DALAM BLOG NI ADALAH HAK MILIK KAMI PERSENDIRIAN..
DO NOT COPYRIGHT!




My Sweetlove Followers

Thursday, 9 June 2011

Contest Kaki Paling Comel


Assalamualaikum,.

Secantik dan secomel tuanpunyer contest ni,Ailyl Rozanna,.jadi,CM pon nak poyo-poyo cantik dan comel jugak la,huhu,.tapi tang kaki je la,.name pon contest kaki paling comel kan,.hehe,.nak join,klik banner,..



Comel kan kaki Ailyl Rozanna ni?,.haa,kalau korang nak cube mem'pose'kan kaki memasing dalam keadaan comel,sile lah join,.hehe,.sebelum tarikh tutup pada 31 Julai 2011 nanti..


" Korang hanya dikehendaki mengupload pose kaki korang yang comel dengan kasut/selipar/ high heels kesayangan! Ingat, masa nak tangkap gambar kasut itu mesti tersarung di kaki. Tak sarung kira reject. Ingat! hanya gambar kaki saja diperlukan. Gambar full korang tak perlu. Gambar tersebut juga mesti di-edit sekreatif yang mungkin. Harus tambah perkataan "contest kaki paling comel" dan masukkan URL Blog korang. Kemudian bawah gambar kena letak headline tak lebih dari 15 patah perkataan. " itu syarat-syarat yang tuan contest mintak,.so CM dengan tak malunye nak letak gambar kaki CM yang paling comel dari belakang ni,.hehe,.taraa..

.
.
.
.
.
.
.

Kasot paling tinggi pernah disarung di kaki ini,huhu

 So skang CM nak tag kaki diorang yang comel :



Jom join ramai-ramai,.
hadiah dalam kotak misteri,.hehe,.

4 kata-kata hikmat!:

IQEISYA's story said...

sweet wedges :)

cikbintang said...

gudluck!!!jom join GA dgn adiah 10tiket wayang dan extra adiah..headphone!!!

kalo lahir bulan june..tmbh adiah spesel...nk tau ape???pegi ke url ni..

http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/attack-block-movie-contest-by-deqlis.html

Ailyl Rozanna said...

thank you sbb join ye.. gud luck :)

wannurfazrini said...

wahh cantiknya kaki, goodluck :)