THIS BLOG BELONG TO ME AND MY MAMA..!!

"blogcahayamama.blogspot"

BLOG INI ADALAH BLOG SUKE-SUKI MASAKAN KAMI DAN BLOG JOIN CONTEST..

~~ MOHON KERJASAMA KALIAN SEMUA ~~

SEMUA GAMBAR-GAMBAR DALAM BLOG NI ADALAH HAK MILIK KAMI PERSENDIRIAN..
DO NOT COPYRIGHT!




My Sweetlove Followers

Monday, 11 July 2011

Giveaway : 'Saya suka online shopping'


Assalamualaikum,.


Harini nak join Giveaway khas tuk para blogger,.anjuran si kecik comel ni,Fara dari Butikpinkku,.Giveaway ni special sebab hadiah dieeee,.wuuu,.berlambak-lambak!,.naik rabun tengok hadiah weh,.haha,.nanti CM upload pic hadiah-hadiahnye ye,.sebab sekarang, meh dengar CM story sket kenapa saya suke online shopping,.ngee~~


Online shopping,.sape yang memang kemaruk ngan online shopping?,.opkos la,pompuan kan,.boleh dikire kot peratus lelaki yang suke online shopping ni,.sebab mostly item berkenaan ngan pompuan je banyak,.hehe,.

Saya suke online shopping sebab bile kite pilih items by online ni kan,banyak mase kite spend depan lappy je,.takde susah payah nak ke mall,or butik, or kedainye,..so,dari depan lappy,.bukak je mate yang penuh dengan taikmate tu,uppss,.huhu,.ha,pon boleh terus menerus order barang,.hehe,.

Bese saya buat mase kat sekolah la,ushar-ushar tengok tudung ekspress ngan shawl yang baru update,..wahh,.tak pasal-pasal online kat skolah,.hehe,.haa,time takde kelas je la,.time ade klas,terpakse stop kejap,.

Satu lagi,bile online shopping ni kan,items die jarang dapat jumpe kat manemane kedai bese tau,.sebab die special!,.sekarang ramai dah bisneswoman yang fulltime housewife,.so,banyak bende yang diorang jual by online,.semakin maju kan?,.kadang tu,cam tak percaya dapat beli by online ni,.yela,dedulu kan takpernah kenal pon care-care nak online shopping ni,.sekaranggg,.haa,amekkaw!,.tak ingat nak makan dah,.ngee,.

Oke tu je kot nak cite pasal online shopping ni,.akibat sifat keterujaan terlalu mendalam terhadap hadiah-hadiah ni,meh saya upload pic diorang,.ekekek,.cuci mate dan pasang angan-angan kalau la ade rezeki dapat sume ni,ya Allah,.betapa seronoknyer menjadi manusia,.hehe,.oke,taknak merapu,.meh tengok rapat-rapat,..

Shawl dan inner by Butik Pinkku



 Kain pasang by Butik MyRania


Baby Apparel and cosmetics by LovelyOne Shop





 Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop




 Lens dan Handbag by Bifa's Collection



 Lovely Clutch by Islamio Paradise


MAC Cosmetic by Styleholic Chick


 Jacket by KZNabihah Boutique


 Pin Comel by Kitty Shawl


Accesories by Midfashion Shop

 Accesories by Nurwiyah Collection


amacam??,.menitik tak airmata,.hehe,.sape yang mengalami keterujaan melampau tu,moh la join GA ni secepat mungkin,.sebab die takde tarikh tutup,.kalau Fara nak tamatkan sekarang pon boleh,.ehehe,.tapi janganla,bagi la saya join dulu,.huhu,.

Pemenang ditentukan oleh Fara sendiri dan beberapa penaja hadiah mengikut kekreatifan masing-masing,.semoga saya antara yang bertuah tu,.hehe,.


Gudluck ek sape yang kene tag tu,.hehe,. 


1 kata-kata hikmat!:

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..