THIS BLOG BELONG TO ME AND MY MAMA..!!

"blogcahayamama.blogspot"

BLOG INI ADALAH BLOG SUKE-SUKI MASAKAN KAMI DAN BLOG JOIN CONTEST..

~~ MOHON KERJASAMA KALIAN SEMUA ~~

SEMUA GAMBAR-GAMBAR DALAM BLOG NI ADALAH HAK MILIK KAMI PERSENDIRIAN..
DO NOT COPYRIGHT!




My Sweetlove Followers

Friday, 14 October 2011

PreciousFitting : 1st Contest


Assalamualaikum,..



1st contest from PreciousFitting,..jom same-same support blogshop ni untuk menjayakan contest pertama mereka,.semoga keikhlasan kita semua untuk membantu akan di lipatgandakan ganjarannya oleh Allah,..insyallah,.amin,.so, tunggu ape lagi,.jom join,.klik banner ye..




pastinya simple dan mudah menang!,.korang hanya perlu upload the best pic with your lover,.tak kire la, child's ke, family, friends, your sweetheart sweetperut semua tu,.haha,.anyone!,.and anyone can join this,.




so, for the first time I join contest for this month,.ni la die pic I bersama yang tersayang!,.muahmuah!!

betapa sayangnye akak kat mak!!,.uwaaaa
 Description : dah macam-macam mak buat untuk suami, anak-anak die dan keluarga..kalau kate ade orang nak datang rumah, sibuknye die kat dapur mengalahkan chef profesional,.itu nak buat, ini nak buat,.tambah-tambah bila ade anak die balik dari asrama, dari U,.huii,macam nak buat pesta!,.hihi,.ape-ape pon, mak dah banyak bersusah-payah dan berpenat-lelah untuk kami adik-beradik,.insyallah, bila dah ade rezeki lebih nanti, akak and adik-adik nak bagi sumthing special untuk mak,.doa kami untuk mak, semoga panjang umur dan diberkati sepanjang usianya dan semoga apa yang mak doakan akan dikabulkan Allah,amin,.

  - xoxo -




Tunggu ape lagi korang? grab this awesome gift before end of this month,.as usual, I wish you lots of luck and lucky forever!,.and for organizer, may Allah bless all of your kindlyheart..

antara teman yang selalu kene buli,.ni dia ,.hehehe :





p/s : sudi-sudikanlah....


3 kata-kata hikmat!:

sHEmA_sHImoT:D said...

Ok ni komen pertama sy utk peserta,sila rasa kagum sebab awak terpilih utk sy komen.

Hehe,mekasih atas doa doa awak:)

May Allah bless you too sayang:)

btw jemput jugak jenguk2 item yang kita jual:)

Salam perkenalan:)

Ezzaty Emilea said...

thanks sbb tag saya ! nnti saya join !

dela said...

semoga mak awak diberi kesihatan yang baik dan panjang umur dan dikelilingi dengan kasih sayang anak2... InsyAllah.